Vybavení gastro provozu

gastrocentrumpisek-vitrinaPři zařizování nového provozu, nebo jeho modernizaci, je třeba zvážit možnost zařazení vybavení, které nejen splní základní potřeby, ale poslouží i pro zefektivnění práce. Kuchař se může věnovat práci s přípravou jídel, má dostatek času a prostoru pro splnění objednávky a třeba i získá čas navíc pro perfektní zakončení a servis. Řadu běžných rutinních procesů můžete ve vašem gastro provozu efektivně předat technice.

 

Od škrábání brambor po automatickou myčku

Nepříjemné a nepopulární práce s přípravou pokrmů zaberou poměrnou část pracovního času. Škrábání brambor, vaření příloh, ale i následný úklid kuchyně a jídelního prostoru. Neplýtvejte časem svým ani svých zaměstnanců. Řada zařízení vám pomůže zrychlit únavné práce. Věnujte se důležitým a zajímavějším činnostem. Mixéry, konvektomaty, multifunkční pánve, fritézy a řada dalších zařízení se postará o hladkou a rychlou přípravu.

Jistota v recepturách

Zapojením techniky do vašeho provozu získáte i větší možnosti experimentovat nebo zapojit složitější recepty. Vaši hosté ocení novinky nebo pokrmy, které si sami doma připravit nemohou. Profesionální vybavení vám dá tak větší nezávislost. Ani u běžných příloh nemusíte spoléhat na dodavatele. Knedlíky, těsto na pizzu i zákusky si díky našim zařízením budete moct připravit sami. Spolehněte se na vlastní suroviny a receptury. Dopřejte vašim zákazníkům plnou a poctivou chuť. Nepřipravujte přílohy z mražených polotovarů. Domácí palačinky, knedlíky nebo buchty vaše hosty nadchnou a naučí je se vracet.

Výborná pověst

V přípravě jídel můžete být zcela samostatní. I pokrmy vyráběné z mletého masa jsou zcela ve vašich rukách. Nemusíte objednávat mleté maso u řezníka. Podklady pro sekanou, karbanátky, nádivky – to vše je opět a jen zcela na vás. Pracujte s čerstvým masem přesně podle receptu. Maso i další suroviny můžete umlít a připravit přesně v množství a složení, jaké potřebujete. Nedělejte kompromisy a nespoléhejte na dodavatele. Pracujte se surovinami efektivně.

Zapojením gastro vybavení do vašeho provozu vás čeká vstupní investice. Ta se ovšem velmi brzy vrátí. Vaši hosté budou spokojeni a budou se k vám vracet. Samotná práce v kuchyni při přípravě jídel i v jejich servisu bude jednodušší a rychlejší.