Hygiena vždy po ruce

gastrocentrumpisek-kartacKuchyně by měla být místem s vysokým standardem čistoty. Pro provoz je zásadní udržet hygienu nejen na pohled v perfektně umytém a uklizeném vybavení, ale i zajistit ji do nejmenšího detailu. Přesto existuje mnoho jednoduchých způsobů, jak vysokou úroveň udržet a bez velké námahy zajistit i rušném provozu.

 

 

Drobnosti, které ušetří čas

Pro svižný provoz v kuchyni je třeba mít vše po ruce. Platí to i o pomůckách jako jsou sáčky, balicí folie, nebo jednorázové rukavice. Nemusíte hledat v zásuvkách a přehazovat si po provozovně krabici s náhradními prostředky. Zásobníky na rukavice i obalový materiál můžete ve velmi elegantní podobě zavěsit na dostupné místo. Nerezové výdejníky zapadnou do stylu jakékoli kuchyně a vám usnadní práci.

Lapače hmyzu

Drobností a zároveň velmi důležitou součástí gastro provozu je lapač hmyzu. Zvláště v teplé letní sezoně láká vůně jídla drobný létající potíž. Hmyz je nepříjemný pro personál, obtěžuje, a při vstupu do místnosti nepůsobí dobrým dojmem. Bohužel je také příčinou snížené hygienické úrovně díky nebezpečí zavlečení nákazy nebo kladení vajíček do skladovaných potravin.

S hmyzem vám ale velmi jednoduše pomůžou lapače. Malé zařízení pracuje na principu lákání hmyzu na světelný bod a specifickou vůni, načež hmyz zachytí a usmrtí. Obsluha lapače je snadná. Konstrukce krytu je provedena z nerezu, elegantní design je možné zavěsit nebo připevnit kdekoli v místnosti. Lapač působí nenápadně, a přesto vás spolehlivě zbaví much, vos, i dalšího hmyzu.

Kartáče, houbičky, mopy

Samozřejmě k základnímu úklidu patří mopy, kartáče a další drobnosti. V kuchyni platí jiná měřítka než v domácnosti. Vždy spoléhejte na kvalitní pomůcky, které budou mít dostatečnou účinnost a během používání vydrží déle než jednu směnu.

Veškeré zmiňované pomůcky, výdejníky, i lapače vám nabízíme v našem obchodě. Pomůžeme vám vybavit vaši provozovnu nejen profesionálním zařízením, ale i relativními drobnostmi, které vám však významně usnadní práci a zvýší úroveň pracoviště.