Gastro zařízení

gastrocentrumpisek-gastrocentrum pisekVítáme Vás na stránkách naší společnosti Gastrocentrum Písek s. r. o., v sekci Gastro zařízení!

 

 

 

Gastro zařízení, gastro vybavení, gastro nábytek, gastro bazar

Jsme společnost, která se na profesionální úrovni zabývá obchodem a službami v oblasti moderních gastronomických zařízení, technologií a služeb.

Co vám můžeme nabídnout?

Jako svým klientům vám můžeme nabídnout prodej těch nejrůznějších gastronomických zařízení – gastro zařízení a gastronomického vybavení i nábytku – gastro vybavení a gastro nábytku.
Veškeré gastro zařízení, které naleznete na našich internetových stránkách, je původem od českých i zahraničních výrobců. Vybrat si můžete jak z nových výrobků, tak i z bazarových.

Součástí našeho skutečně bohatého sortimentu gastro zařízení jsou například tyto produkty:

Naší obchodní činností není pouze prodej tohoto gastro zařízení, vybavení a nábytku. Naše společnost Gastrocentrum Písek s. r. o. soustředí svou podnikatelskou činnost také na poskytování plně kvalifikovaného servisu. Můžeme vám nabídnout jak záruční servis, tak také pozáruční servis.

V rámci našich služeb vám dokážeme nabídnout kompletní dodávku gastro zařízení a vybavení včetně gastro nábytku pro gastro kuchyně nejrůznějších velikostí a charakterů provozu.
Rádi vám také nabídneme naši poradenskou činnost, díky které vám dokážeme pomoct od projektu až po konečnou montáž gastro zařízení. Navrhneme vám ta nejlepší řešení a veškeré vybavení vaší provozovny.

V naší nabídce nechybí ani profesionální bazarové gastro vybavení, které naleznete v sekci gastro bazar.

Dále vykupujeme bazarové gastro zařízení, celé provozy i jednotlivá zařízení, platba v hotovosti. Zprostředkováváme komisní prodej.

Věříme, že naše nabídka gastro zařízení dokáže plně vybavit jakoukoliv gastro provozovnu. Zároveň vám také umíme nabídnout plně kvalifikovaný servis veškerého gastro zařízení, které si u nás zakoupíte.

Máte-li na nás jakýkoliv dotaz ohledně našeho sortimentu nebo služeb, neváhejte nás kontaktovat na těchto místech:
Tel.: +420 721 710 930, +420 721 710 930
Email: info@gastrocentrum-pisek.cz