Mrazící stoly – dva v jednom

gastrocentrumpisek-mrazici stulMrazící stoly v sobě kombinují dva velmi důležité prvky. Prostor pro hygienické uchovávání mražených potravin a přístupnou pracovní plochu. Jediným gastro zařízením tak můžete prakticky doplnit vybavení vašeho provozu. Mraženou zeleninu, ovoce, polotovary budete mít vždy po ruce v hlavní části přípravy jídel. Navíc, zvolené potraviny vykládáte z chladu přímo na pracovní stůl, kde s nimi můžete dál pracovat.

 

Dokonalá izolace, úspora energie

Při výběru je důležité zohlednit nejen velikost stolu, ale také náročnost provozu a údržby. Dobrá izolace dokáže zajistit stálou teplotu i při frekventovaném otevírání. Stoly pak pracují s velmi úsporným odběrem elektrické energie. Mrazící stoly v naší nabídce vybíráme s ohledem na dlouholeté velmi dobré zkušenosti. Přední evropský výrobce dokáže garantovat kvalitní zařízení s vloženou zesílenou izolací dveří i stěn. Pro kontrolu a nastavení teplot slouží elektronické ovládání a přehledný displej.

Jednoduchá údržba

Zařízení je vyrobeno z nerezové oceli s důrazem na odolnost vůči vlhkosti, korozi a jakémukoli mechanickému poškození. Vrchní deska se velmi snadno udržuje. Vnitřní uzpůsobení mrazicího stolu můžete volit podle potřeby polohovatelnými policemi a zásuvy. Vnitřní rohy jsou zaoblené pro snazší údržbu a čištění. Stůl je vybaven výškově stavitelnými nohami tak, abyste jej mohli libovolně umístit k dalšímu vybavení kuchyně.

Vybavení do každého gastro provozu

Naší nabídku sestavujeme s ohledem na jakýkoli provoz. Nabízíme vám mrazicí stoly s dostatečným objemem pro velké provozy, ale i zařízení pro drobné podniky. Vždy vám předkládáme vysoce kvalitní vybavení ve velmi příznivých cenách. Rádi vám pomůžeme zvolit zařízení s ohledem na očekávanou kapacitu využití i náročnost vašeho provozu.