Barmanské potřeby

gastrocentrumpisek-drtic leduBar představuje oblíbené centrum v každém gastro provozu. Pokud se rozhlédnete restaurací, zábavním podnikem nebo po lobby hotelu, prostor kolem baru bude vždy obsazen. Nabídněte svým hostům výběr oblíbených nápojů a příjemné místo k jejich konzumaci i vy.

 

 

Perfektní servis

Hosté od barmana očekávají perfektní servis, ať už se jedná o přípravu horkých nápojů nebo drinků. Snadno sestavíte zajímavé menu z oblíbených značek alkoholu, džusů, limonád. Do nabídky však můžete zakomponovat i míchané nápoje. Nabídněte svým hostům novinky, obměňujte nabídku a udržte si zájem.

K baru si mohou hosté odsednout ke kávě nebo sklence alkoholu po dobrém jídle. Vychutnají si klid a pohodu. Bar však může posloužit i jako vstupní krok. Naladí hosty zajímavým aperitivem před hlavním jídlem. Pracujte s nabídkou, nalaďte vaše hosty na výjimečné chuťové zážitky.

Dokonalý vzhled

Součástí vybavení baru by neměla být pouze nutná vybavení. Myslete také na efektní prezentaci nabízených nápojů. Koktejly můžete doplnit řadou drobných doplňků, které podpoří výsledný dojem. I běžné limonády nebo pivo můžete nabízet v zajímavě upraveném skle. Veškeré vybavení by mělo působit reprezentativně a vkusně ladit.

Nápoje vždy připravujte z kvalitních surovin, dejte si záležet na vzhledu i způsobu servírování. Bar dokáže vytvořit výborný první dojem a potvrdí oblíbenost vašeho gastro provozu.

Bar pomůže navodit příjemnou atmosféru. Slouží jako odrazový bod ke konverzaci, místo setkání a centrum zábavy. Dokáže naladit hosty na připravované pokrmy, doplní prožitky z návštěvy vašeho podniku. Rádi vám nabídneme kompletní sortiment vybavení pro bar v jakémkoli rozsahu. Pomůžeme vám zařídit novou plochu, ale nabídneme vám i zajímavé novinky pro obměnu a doplnění již zaběhnutého provozu.