Odpolední káva, večerní drink

gastrocentrumpisek-kavovarZákazníci restaurací, kaváren i barů se již naučili vychutnat si skutečně kvalitní kávu. Nebojí se vyzkoušet nové kombinace s likéry a sirupy a rádi se vrací k nalezeným novinkám. Připravte svým zákazníkům jedinečný zážitek plný chutí a vůní i vy. A nebojte se večer nabídku kávy vyměnit za osvěžující drink.

 

 

Skutečná káva

Káva již dávno není „černá“ nebo „s mlékem“. Profesionální stroje pro výrobu nápoje pracují s mnoha variantami a v současné době jsou již velmi dostupným zbožím. Zásadně se zlepšila i dodávka kvalitních surovin. Dodavatelé kávy nabízí mnohem pestřejší a silnější aroma, které zákazníci samozřejmě umí ocenit a vyhledávají.

Osvěžující drink

Podobná situace nastává i později večer, kdy barům vládnou drinky. Moderní, barevné a osvěžující. Lákavé a velmi chutné kombinace jsou přitom velmi snadno dosažitelné. Výrobci kvalitních sirupů vám dokáží, že namíchat osvěžující nápoj není zdaleka složité.

Rádi vám pomůžeme proniknout do světa skutečně lahodné arabské kávy. Naučíme vás přilákat nové zákazníky neodolatelnou pěnou a pravou italskou chutí. Rádi vás budeme zásobit i pestrou paletou likérů. Provoňte vašim zákazníkům den i noc. Staňte se nenahraditelnými.