Porcelán – dokonalý dojem

gastrocentrumpisek-porcelanPro způsob podávání jídel platí mnoho pravidel. I samotné servírování podléhá módním vlivům a drobným změnám. Objednaný pokrm musí být pečlivě připravený, dokonale splňovat očekávání vašeho hosta, ale navíc. Musí se i umět prodat – dokonalá prezentace je důležitá. I u jídla platí velká váha prvního dojmu. Pro servírování je vhodné upustit od zdobeného nádobí a dalších rušivých prvků. Nechte vyniknout samotné jídlo. Profesionální kuchař dokáže ve svém království zázraky. Jeho výtvory není třeba srážet kudrlinkami či designovými motivy i na talíři.

Barvy a vůně v přímém přenosu

Porce jídla nejlépe vynikne na dokonale hladké ploše. Navíc pak má kuchař volnější ruku pro úpravu. Stejné pravidlo platí i pro podávání nápojů. Míchané drinky, zajímavě upravená káva, limonáda s kousky ovoce… nechte na své hosty působit jídlo, které si objednali a na které mají chuť.

V naší nabídce gastro zařízení se snažíme předkládat vysoce kvalitní nádobí právě v těchto hladkých nerušivých a nenápadných liniích. Vybírat můžete pro kompletní vybavení restaurace, jídelny, cukrárny, ale nechybí ani prostředky pro kuchyně.

Nejoblíbenější jsou porcelánové sety v bílé barvě. Velmi dobrý dojem udělá i nerez. Čiré sklo by mělo být samozřejmým základem každého baru. Elegantním celistvým nádobím navíc nebudete rušit ladění jídelny, pro změnu sezony nebo ozdoby svátků použijte raději dekorace a doplňky.

Jsme schopni pro vás sestavit ucelenou řadu od talířků pro předkrm, polévku, hlavní jídlo až po šálek na kávu. Ucelený elegantní styl nádobí dokáže pozdvihnout dojem z vaší restaurace o několik tříd výše. Nepodceňte tento významný detail.