Multifunkční pánve – ideální do každého provozu

gastrocentrumpisek-panevAť už nabízíte svým hostům běžný jídelní lístek s českou klasikou nebo se specializujete na mezinárodní kuchyni, vaši zákazníci od vás vždy očekávají perfektně připravený pokrm a rychlou obsluhu. V denním provozu je těžké odhadnout spotřebu jednotlivých ingrediencí a je poměrně neekonomické připravovat nadměrné množství dopředu. Přílohy i hlavní chod je vždy nejchutnější čerstvě připravený. Předejděte stresu, nabídněte vašim hostům to nejlepší. Multifunkční pánve za vás vyřeší časový stres i dokonalou kvalitu zpracování.

Rychlost přípravy, dokonalý výsledek

Multifunkční pánve pracují s maximálním efektem. Přípravnou plochu dokáží rozpálit během několika málo vteřin. Společně s řadou předvolených funkcí vám dávají k dispozici prostor pro grilování, smažení, fritování, ale i dušení a vaření. Záleží jen na vás.

Intuitivní ovládání na dotykovém panelu, přednastavené vhodné teploty i časovač. Práci s multifunkční pánví si osvojíte během krátké chvíle. Konstrukce zařízení navíc začleňuje řadu praktických úložných i odkládacích ploch. Pracovní deska je v příjemné výši a ušetří vaše záda.

Minimální údržba

Rychlá příprava i dokonalý výsledek však není vše. Multifunkční pánev má zabudovanou samo napájecí sprchu. Voda se vypouští přímo pomocí pánve. Jakákoli údržba i mytí plochy je velmi jednoduchá. Veškeré tvary a hrany jsou dostupné a nedovolují zanášení zbytky jídla. Pánev rychle a dokonale umyjete. Pro případ oprav nebo kontrol je přístupný panel z přední části.

Ideální do každého provozu

Pořízení multifunkční pánve pro vás bude investicí do kvalitního jídla, rychlejšího servisu a snadnější údržby. Zařízení dokáže převzít práci řady jiných gastro přístrojů. Taková investice je rychle návratná. Nové vybavení ocení nejen váš kuchař, ale i hosté.