Bubble tea

gastrocentrumpisek-bubble teaDopřejte svým zákazníkům skutečnou explozi chutí a vůní! Oživte vaší nabídku největším hitem v nápojích. Bubble tea k vám přivede spousty nadšených hostů a udrží váš podnik v centru pozornosti. Bubble tea je relativní novinkou z Taiwanu, nicméně se během krátké doby úspěšně rozšířil do celého světa. Základem nápoje je čerstvý čaj. Výjimečnou esencí, která dělá z čaje onen výjimečný zážitek, jsou žvýkací kuličky a želé. Podle přání a chuti zákazníka se přimíchávají přímo do nápoje. Čaj je lákavý možností nekonečného experimentování s chutěmi. Ovocná či mléčná chuť čaje se kombinuje s ovocnými, karamelovými a dalšími příchutěmi kuliček. Každý doušek je trochu jiný. Čaj je navíc možné podávat jako teplý i studený nápoj. Není to tedy jen krátkodobá sezonní chuťovka.

Přilákejte nové zákazníky

V našem e-shopu můžete vybírat veškeré základní složky – sirupy, příchutě, kuličky, tzv. popping boba, želé… u všech vám garantujeme vysokou kvalitu surovin a skutečně pestrou nabídku jednotlivých chutí. Pravidelně nabídku rozšiřujeme o další a další.

Kromě výchozích surovin vám nabízíme i kompletní vybavení technické. Výrobníky ledu, termosy, dávkovače sladidla, elektrické mixéry a shakery, i veškeré doplňky v podobě speciálně tvarovaných kelímků, brček a víček.

Ať už máte s bubble tea zkušenosti nebo vás láká s prodejem začít – připravíme pro vás vše potřebné a za jedinečné ceny. Oslovte vaše zákazníky něčím novým a jedinečným!