Blog

Barmanské potřeby

gastrocentrumpisek-drtic leduBar představuje oblíbené centrum v každém gastro provozu. Pokud se rozhlédnete restaurací, zábavním podnikem nebo po lobby hotelu, prostor kolem baru bude vždy obsazen. Nabídněte svým hostům výběr oblíbených nápojů a příjemné místo k jejich konzumaci i vy.

 

 

Vybavení gastro provozu

gastrocentrumpisek-vitrinaPři zařizování nového provozu, nebo jeho modernizaci, je třeba zvážit možnost zařazení vybavení, které nejen splní základní potřeby, ale poslouží i pro zefektivnění práce. Kuchař se může věnovat práci s přípravou jídel, má dostatek času a prostoru pro splnění objednávky a třeba i získá čas navíc pro perfektní zakončení a servis. Řadu běžných rutinních procesů můžete ve vašem gastro provozu efektivně předat technice.

 

Mrazící stoly – dva v jednom

gastrocentrumpisek-mrazici stulMrazící stoly v sobě kombinují dva velmi důležité prvky. Prostor pro hygienické uchovávání mražených potravin a přístupnou pracovní plochu. Jediným gastro zařízením tak můžete prakticky doplnit vybavení vašeho provozu. Mraženou zeleninu, ovoce, polotovary budete mít vždy po ruce v hlavní části přípravy jídel. Navíc, zvolené potraviny vykládáte z chladu přímo na pracovní stůl, kde s nimi můžete dál pracovat.

 

Multifunkční pánve – ideální do každého provozu

gastrocentrumpisek-panevAť už nabízíte svým hostům běžný jídelní lístek s českou klasikou nebo se specializujete na mezinárodní kuchyni, vaši zákazníci od vás vždy očekávají perfektně připravený pokrm a rychlou obsluhu. V denním provozu je těžké odhadnout spotřebu jednotlivých ingrediencí a je poměrně neekonomické připravovat nadměrné množství dopředu. Přílohy i hlavní chod je vždy nejchutnější čerstvě připravený. Předejděte stresu, nabídněte vašim hostům to nejlepší. Multifunkční pánve za vás vyřeší časový stres i dokonalou kvalitu zpracování.

Porcelán – dokonalý dojem

gastrocentrumpisek-porcelanPro způsob podávání jídel platí mnoho pravidel. I samotné servírování podléhá módním vlivům a drobným změnám. Objednaný pokrm musí být pečlivě připravený, dokonale splňovat očekávání vašeho hosta, ale navíc. Musí se i umět prodat – dokonalá prezentace je důležitá. I u jídla platí velká váha prvního dojmu. Pro servírování je vhodné upustit od zdobeného nádobí a dalších rušivých prvků. Nechte vyniknout samotné jídlo. Profesionální kuchař dokáže ve svém království zázraky. Jeho výtvory není třeba srážet kudrlinkami či designovými motivy i na talíři.

Hygiena vždy po ruce

gastrocentrumpisek-kartacKuchyně by měla být místem s vysokým standardem čistoty. Pro provoz je zásadní udržet hygienu nejen na pohled v perfektně umytém a uklizeném vybavení, ale i zajistit ji do nejmenšího detailu. Přesto existuje mnoho jednoduchých způsobů, jak vysokou úroveň udržet a bez velké námahy zajistit i rušném provozu.

 

 

Bubble tea

gastrocentrumpisek-bubble teaDopřejte svým zákazníkům skutečnou explozi chutí a vůní! Oživte vaší nabídku největším hitem v nápojích. Bubble tea k vám přivede spousty nadšených hostů a udrží váš podnik v centru pozornosti. Bubble tea je relativní novinkou z Taiwanu, nicméně se během krátké doby úspěšně rozšířil do celého světa. Základem nápoje je čerstvý čaj. Výjimečnou esencí, která dělá z čaje onen výjimečný zážitek, jsou žvýkací kuličky a želé. Podle přání a chuti zákazníka se přimíchávají přímo do nápoje. Čaj je lákavý možností nekonečného experimentování s chutěmi. Ovocná či mléčná chuť čaje se kombinuje s ovocnými, karamelovými a dalšími příchutěmi kuliček. Každý doušek je trochu jiný. Čaj je navíc možné podávat jako teplý i studený nápoj. Není to tedy jen krátkodobá sezonní chuťovka.

Odpolední káva, večerní drink

gastrocentrumpisek-kavovarZákazníci restaurací, kaváren i barů se již naučili vychutnat si skutečně kvalitní kávu. Nebojí se vyzkoušet nové kombinace s likéry a sirupy a rádi se vrací k nalezeným novinkám. Připravte svým zákazníkům jedinečný zážitek plný chutí a vůní i vy. A nebojte se večer nabídku kávy vyměnit za osvěžující drink.

 

 

Mlýnky na maso

gastrocentrumpisek-mlynekMlýnky na maso jsou dnes již běžným pomocníkem v kuchyních domácností i nejrůznějších gastronomických provozů. Pokud si chcete práci v kuchyni co nejvíce usnadnit, elektrický mlýnek je pro vás to pravé. Maso v něm totiž namelete při minimálním čase i úsilí. Mlýnky na maso se vyrábějí buďto jako samostatná zařízení s vlastním pohonem, nebo jako přídavná zařízení univerzálních strojů. Výběr masových mlýnků je velice pestrý, základní modely neumožní víc, než jednoduché namletí masa, vyspělejší nabízí i řadu dalších funkcí, jako například strouhání nebo plnění klobásek.

 

Lávové grily

gastrocentrumpisek-lavovy grilGrilování patří mezi nejdietnější způsoby úpravy pokrmů. Maso i ostatní suroviny si při něm zachovávají svou původní chuť, ale hlavně vitamíny a minerální látky. Úprava masa, zeleniny, ale i ovoce a těsta, grilováním také můžeme označit jako zdravější, lehčí a méně kalorické. Poslední dobou se v oblasti grilování velice prosazuje novinka a tou je grilování na lávových kamenech.

 

 

Stránka 1 z 3 - 30 položek celkem